40ft Hard Top Open Top – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft Hard Top Open Top - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 4.600 KG
  • Max. laadvermogen 25.880 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 67 m³

  Omschrijving

  Heb je een robuuste zeecontainer nodig waarmee je goederen vervoert met speciale afmetingen? De 40ft hard top container heeft alles waar je naar op zoek bent. Het stalen dak is eenvoudig te verschuiven, zodat je jouw lading snel en efficiënt via de bovenkant van de container kan laden en lossen. Heeft de lading speciale afmetingen waardoor de lading aan de bovenkant uitsteekt, dan kan je de container ook met open dak vervoeren. Kan je de container wel goed afsluiten aan de bovenkant dan biedt het stalen dak extra stevigheid tijdens het transport. Toch net even wat veiliger dan wanneer je de lading alleen maar met een zeil kunt afdekken. De constructie van de 40ft hard top container is sowieso betrouwbaar met het verwerkte corten staal, de gegalvaniseerde deurstangen met lockbox voor een goede bescherming van jouw goederen. De 40ft hard top containers van SEDNA zijn tegen een scherp tarief te koop, maar je kunt ze ook huren voor onregelmatig gebruik. Doe direct een aanvraag via de website en we sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  CSC (International Convention for Safe Containers) is een wereldwijde afspraak voor veilige containers. Deze afspraak moet ervoor zorgen dat ongelukken tijdens het laden, lossen en transport van de containers voorkomen wordt en het containervervoer veilig blijft. Het certificaat is een bewijs dat de container aan deze eisen voldoet.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.