20ft Side Door – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 5.250,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Side Door - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL 5010, RAL 7016, RAL 9005
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 3.180 KG
  • Max. laadvermogen 27.300 KG
  • Lengte in ft 20
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 31 m³

  Omschrijving

  Heb je regelmatig te maken met lading dat niet of niet makkelijk via de korte kant van een container geladen en gelost kan worden? De 20ft side door container is daarvoor dé oplossing. Bij deze container functioneren de lange zijden als deur, waardoor je veel ruimte hebt om lading zo te manoeuvreren dat het in de container past. De 20ft open side door container is vooral handig wanneer je machines of bouwmateriaal moet vervoeren dat niet in losse onderdelen geladen en gelost kan worden. Maar ook voor lading dat bijvoorbeeld zijdelings vanaf een oplegger in de container geplaatst moet worden, biedt de 20ft side door container uitkomst. Deze containers zijn gemaakt van het sterke cortenstaal, voorzien van gegalvaniseerde deurstangen en geïntegreerde lockbox, zodat jouw lading altijd betrouwbaar en veilig vervoerd of opgeslagen wordt. De 20ft full side open container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe of voor een kortere periode nodig dan is het ook mogelijk deze bij ons te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.