20ft Open Top – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 5.450,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Open Top - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 2.270 KG
  • Max. laadvermogen 28.210 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 33 m³

  Omschrijving

  Goederen met speciale afmetingen vragen om praktische containeroplossingen. Onze 20ft open top container is ideaal wanneer je goederen en materiaal vervoert dat boven de container uitsteekt. Deze containers maken het mogelijk om goederen van de bovenkant in de container te laden. Tijdens het transport wordt de lading met een strak gespannen dekzeil goed beschermd. Het dekzeil maakt het tegelijkertijd ook weer eenvoudig om de lading snel en effectief uit de container te lossen na transport. Doordat de bovenkant van de container open is en voorzien is van een wegklapbare bovenbalk, kan je er bijvoorbeeld ook met een heftruck met lange mast in- en uitrijden tijdens het laden en lossen. De corten stalen wanden zorgen ervoor dat je met de 20ft open top container jouw lading overal en onder alle omstandigheden veilig en betrouwbaar vervoert. De 20ft open top container is voor een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe nodig voor transport, dan is het ook mogelijk deze container te huren. Voor een prijsopgave op maat kan je direct via de site een aanvraag doen. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.