20ft High Cube side door – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 6.000,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft High Cube side door - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 2.230 KG
  • Max. laadvermogen 28.250 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 31 m³

  Omschrijving

  Vervoer je regelmatig speciale lading met afwijkende afmetingen die niet of moeilijk door de deuren aan de korte kant van een container past? De 20ft high cube side door container is dan de container waar je naar op zoek bent. Deze container is namelijk voorzien van deuren aan de lange zijde, waarmee je lading snel en eenvoudig via de lange kant van de container kunt laden en lossen. Denk bijvoorbeeld aan zwaar materiaal of grote machines die vanaf een platform of oplegger in de container geladen moeten worden. Daarnaast heeft deze container aan de bovenkant extra laadruimte, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt lading met afwijkende afmetingen te transporteren. Ook voor tijdelijke opslag van goederen met bijzondere formaten kan de 20ft high cube side door container perfect worden gebruikt. De constructie is voorzien van het krachtige corten staal, waardoor de container moeiteloos vracht met veel gewicht kan vervoeren. De 20ft high cube side door containers van SEDNA zijn te koop, maar je kunt ze ook huren wanneer je ze onregelmatig nodig hebt. Vraag via de website direct een offerte aan, je krijgt snel bericht van ons met een prijsopgave op maat.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.