20ft High Cube Pallet Wide – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft High Cube Pallet Wide - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 2.580 KG
  • Max. laadvermogen 27.900 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 37 m³

  Omschrijving

  Europallets zorgen voor een efficiënt transport, doordat je er veel goederen op kwijt kunt en ze makkelijk kunt stapelen. Wil je daarnaast ook nog eens zoveel mogelijk pallets tegelijkertijd vervoeren dan is onze 20ft high cube pallet wide container de ideale oplossing. De constructie van deze container maakt het namelijk mogelijk om twee europallets naast elkaar in de container te laden, zodat je met de 20ft high cube pallet wide container logischerwijs twee keer zoveel pallets kunt verschepen of opslaan. Daarnaast zijn onze high cube containers aan de bovenkant voorzien van extra ruimte, waardoor je nóg meer pallets in deze container kwijt kunt. De containers zijn gemaakt van het ijzersterke corten staal, waarmee je jouw pallets veilig en betrouwbaar kunt verplaatsen onder de meest uitdagende omstandigheden. De 20ft high cube pallet wide containers van SEDNA maximaliseren de laadruimte voor jouw pallets. Deze containers zijn zowel te koop als beschikbaar voor huur in het geval je de pallets met minder regelmaat vervoert. Doe direct via onze website een prijsaanvraag en we sturen je snel een offerte op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Wij hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.