10ft Side Door – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Side Door - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 1.370 KG
  • Max. laadvermogen 8.790 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 10.160 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 16 m³

  Omschrijving

  Heb je regelmatig te maken met een lading die niet of niet eenvoudig via de korte zijde van een container geladen en gelost kan worden? De oplossing is een 10ft side door container. Bij deze container fungeren de lange zijden als een deur, waardoor er voldoende ruimte is om de lading zo te manoeuvreren dat deze in de container past. De 10ft side door container is vooral handig wanneer je machines of bouwmaterialen moet vervoeren die niet in losse onderdelen geladen en gelost kunnen worden. Maar ook voor lading dat bijvoorbeeld vanaf een oplegger zijdelings in een container moet worden geplaatst, is een 10ft side door container de oplossing. Deze containers zijn gemaakt van het sterke cortenstaal, voorzien van gegalvaniseerde deurstangen en een geïntegreerde lockbox, zodat jouw lading altijd betrouwbaar en veilig vervoerd of opgeslagen wordt. De 10ft side door container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe of voor een kortere periode nodig dan is het ook mogelijk deze bij ons te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.