40ft High Cube Side Door 4 deuren – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft High Cube Side Door 4 deuren - Nieuw

 • Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 4.630 KG
  • Max. laadvermogen 29.370 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 34.000 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 79 m³

  Omschrijving

  De 40ft high cube side door zeecontainer met 4 deuren heeft zoals de naam doet suggeren 4 deuren aan de lange zijde. De container is uitstekend geschikt om te gebruiken als mini opslag. Dit kan gerealiseerd worden door scheidingswanden te plaatsen in de container. De high cube versie maakt deze container extra hoog. Daarnaast is de container gemaakt van corten staal. Deze sterke ijzer verbinding, gemaakt van ijzer zijn verstevigd met chroom, fosfor, koper, nikkel en sillicium, heeft een vergelijkbare sterkte als roestvrijstaal. De container is standaard voorzien van een houten vloer, gegalvaniseerde deurstangen en een lockbox (tegen inbraakbeveiliging).

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.