5ft Opslag – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 1.975,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 5ft Opslag - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Afmetingen intern L2.040 x B1.500 x H2.200 mm
  • Afmetingen extern L2.200 x B1.600 x H2.445 mm
  • Tara 450 KG
  • Kleur RAL 5010
  • Lengte in ft 5
  • Lengte in M ≈ 1,5m
  • Conditie Nieuw
  • Volume 6,7 m³

  Omschrijving

  Opslagcontainers zijn uitermate geschikt voor het opbergen van goederen en materialen. Een ideale container hiervoor is de 5ft opslagcontainer. Door zijn speciale hoogte van 2.20 meter beschikt de 5ft container over extra hoogte ten opzichte van andere opslagcontainers. Daarnaast zijn deze containers sterk, veilig en eenvoudig te vervoeren, waardoor ze gemakkelijk op verschillende plekken geplaatst kunnen worden. De 5ft opslagcontainer wordt regelmatig gebruikt op bouwplaatsen voor het veilig en droog opslaan van bouwmaterialen. Je kan deze container bijvoorbeeld ook achter in de tuin plaatsen om als schuur te gebruiken. Daarmee creëer je een ideale ruimte om klein tuingereedschap in op te bergen. De containers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden door hun sterke structuur, waardoor ze probleemloos buiten kunnen staan. De 5ft opslagcontainers van SEDNA zijn via de site zowel te koop als te huur tegen een scherp tarief. Doe een prijsopgave via de site en je krijgt van ons snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.