4ft Lekbak – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 2.800,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 4ft Lekbak - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Afmetingen extern L1.200 x B2.200 x H2.260
  • Afmetingen intern L1.049 x B2.112 x H2.065
  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 670 KG
  • Max. laadvermogen 2.230 KG
  • Lengte in ft 4
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 3.000 KG
  • Volume 4,6 m³

  Omschrijving

  Een container moet geschikt zijn voor de opslag van allerlei materialen. Een 4ft lekbakcontainer is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken wanneer je regelmatig te maken hebt met de opslag van chemicaliën zoals verf. Gebruikt materiaal wordt regelmatig niet goed afgedicht of niet goed gedeponeerd, waardoor materiaal of vloeistof gaat lekken. Dankzij de 4ft lekbak container wordt eventuele lekkende vloeistof opgevangen in de geïntegreerde lekbak van gegalvaniseerde roosters, zodat de container niet beschadigd. De overtollige vloeistoffen en eventueel vrijkomende schadelijke stoffen kunnen praktisch uit de container worden verwijderd met behulp van de bestaande aftapkranen en ingebouwde ventilatieroosters. Het kleine formaat zorgt ervoor dat de 4ft lekbakcontainer efficiënt kan worden getransporteerd naar verschillende locaties voor opslag. Heb je de 4ft lekbak container voor een langere periode nodig dan kan je deze tegen een scherp tarief via onze website aanschaffen. Voor onregelmatig periodiek gebruik is deze container ook te huren. Vraag direct een offerte aan en je krijgt snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.