20ft Side Door Lekbak – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Side Door Lekbak - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.155 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 33 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Werk je regelmatig met gevaarlijke vloeistoffen of chemicaliën zoals verf dan wil je deze zo veilig mogelijk bewaren. Met het gebruik van een lekbak container beperk je de risico’s, mochten er onverhoopt toch vloeistoffen gaan lekken. De lekkende vloeistof wordt namelijk opgevangen in gegalvaniseerde roosters op een vloeistofdichte stalen vloer, waardoor de vloer van de container onbeschadigd blijft en de stoffen niet uit de container kunnen ontsnappen. Onze 20ft side door lekbak container is voorzien van functionele zijdeuren, waarmee je nóg makkelijker toegang hebt tot de container. Wel zo handig wanneer je met gevaarlijke vloeistoffen in de weer bent. Deze constructie is ook handig wanneer de container nog op het chassis van de vrachtwagen staat, het geeft je namelijk net dat beetje extra ruimte dat je nodig hebt. De 20ft side door lekbak container is via onze website te koop, maar je kan de container ook huren wanneer je deze onregelmatig nodig hebt. Doe direct een aanvraag en je ontvangt zo snel mogelijk een scherp prijsvoorstel van ons.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.