10ft Opslag – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 3.200,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Opslag - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 825 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 2.930 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 15,8 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Containers zijn bij uitstek geschikt om goederen en materialen in op te slaan. Een veelgebruikte container daarvoor is de 10ft opslagcontainer. Deze containers zijn namelijk sterk, veilig en makkelijk te vervoeren, zodat je ze ook eenvoudig op verschillende locaties kunt plaatsen. Je kan de 10ft opslagcontainer bijvoorbeeld achterin je tuin neerzetten om te gebruiken als schuur. Daarmee creëer je een ideale plek om je tuingereedschap te bewaren. De 10ft opslagcontainer wordt ook regelmatig ingezet op bouwlocaties om veilig en droog bouwmaterialen op te slaan. Ook hier is het handig dat je de containers efficiënt kunt verplaatsen, wanneer de opgeslagen materialen op een andere locatie nodig zijn. De sterke constructie zorgt ervoor dat je de containers probleemloos buiten kunt neerzetten, aangezien ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De 10ft opslagcontainers van SEDNA zijn via de site zowel te koop als te huur tegen een scherp tarief. Doe een prijsopgave via de site en je krijgt van ons snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.