10ft Lekbak – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Lekbak - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 935 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 10.000 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 15 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Containers moeten geschikt zijn om allerlei soorten materialen op te kunnen slaan. Zo is de 10ft lekbak container ideaal om te gebruiken wanneer je regelmatig te maken hebt met de opslag van chemicaliën zoals verf. Het komt namelijk nogal eens voor dat gebruikt materiaal niet goed is afgesloten of niet goed wordt weggezet, waardoor er materiaal of vloeistoffen gaan lekken. Met de 10ft lekbak container wordt lekkende vloeistof in de geïntegreerde lekbak van gegalvaniseerde roosters opgevangen, zodat de container niet beschadigd raakt. Met de aanwezige aftapkranen en ingebouwde ventilatieroosters kunnen overtollig vloeistof en eventuele vrijgekomen schadelijke stoffen praktisch uit de container verwijderd worden. De handzame afmeting zorgt ervoor dat de 10ft lekbak container efficiënt naar verschillende locaties voor opslag vervoerd kan worden. Heb je de 10ft lekbak container voor een langere periode nodig dan kan je deze tegen een scherp tarief via onze website aanschaffen. Voor onregelmatig periodiek gebruik is deze container ook te huren. Vraag direct een offerte aan en je krijgt snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.