20ft Koel-Vries – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 3.040 KG
  • Max. laadvermogen 27.440 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 28 m³

Omschrijving

Koelcontainers zijn essentieel voor vervoer en opslag van levensmiddelen met een houdbaarheidsdatum of speciale materialen die te allen tijde goed gekoeld moeten blijven. Onze 20ft koel-vries container is daarvoor uitermate geschikt. Zoals de naam al duidelijk maakt, de 20ft koel-vries container kan gebruikt worden om goederen te koelen maar ook ingevroren op te slaan of te transporteren. De koelcontainer, in onze branche ook wel ‘reefer’ genoemd, is bijvoorbeeld handig om drank en eten gekoeld te bewaren tijdens een evenement. Maar ook in de horeca en retail is de koel-vriescontainer onmisbaar, zeker wanneer je als ondernemer door de drukte tijdelijk extra koeling nodig hebt. Alle SEDNA containers worden vooraf aan een grondige PTI (Pre Trip Inspection) onderwerpen, waarbij de container wordt gecheckt op foutmeldingen en de temperatuur wordt ingesteld. Zo kunt u er altijd van uitgaan dat u uw voorraad betrouwbaar, veilig én gekoeld of ingevroren kan verscheept of opslaat. De 20ft koel-vries container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe nodig, dan is het ook mogelijk deze te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je snel een prijsvoorstel op maat terug.

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Veelgestelde vragen

Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

Jazeker. De container krijgt voor levering of vrijstellen een PTI (pre trip inspection). Hierbij stellen we de container in op de door jou gewenste temperatuur.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.