20ft High Cube Koel-Vries – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft High Cube Koel-Vries - Nieuw

 • Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.990 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 27 m³

  Omschrijving

  De koelcontainer is belangrijk voor het transporteren en bewaren van voedingsmiddelen met een houdbaarheidsdatum of speciale producten die altijd gekoeld bewaard moeten worden. Onze 20ft high cube koel-vriescontainer is hier perfect voor. Deze high cube variant zorgt er tevens voor dat de container iets hoger is dan de standaard koelcontainers. Zoals de naam al aangeeft, kan de 20ft high cube koel-vriescontainer worden gebruikt om goederen te koelen, maar ook ingevroren op te slaan of te vervoeren. Een koelcontainer, in onze branche ook wel "reefer" genoemd, is handig om bijvoorbeeld dranken en etenswaren koel te houden tijdens een evenement. Ook in de horeca en retail is een koel-vriescontainer onmisbaar, zeker als je als ondernemer door drukte tijdelijk wat meer koelruimte nodig hebt. SEDNA containers worden vooraf onderworpen aan een grondige PTI (Pre Trip Inspection) inspectie, waarbij de container wordt gecontroleerd op foutmeldingen en de temperatuur wordt ingesteld. Je kan er dus altijd vanuit gaan dat je de voorraad betrouwbaar, gekoeld of diepgevroren, kunt verzenden of opslaan. De 20ft high cube koel-vries container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe nodig, dan is het ook mogelijk deze te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je snel een prijsvoorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Wij hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. De container krijgt voor levering of vrijstellen een PTI (pre trip inspection). Hierbij stellen we de container in op de door jou gewenste temperatuur.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.