10ft Koel-Vries – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Koel-Vries - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.000 KG
  • Max. laadvermogen 7.340 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 10.160 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 16 m³

  Omschrijving

  Koelcontainers zijn belangrijk voor het transporteren en bewaren van voedingsmiddelen met een houdbaarheidsdatum of speciale materialen die altijd goed gekoeld moeten worden bewaard. Onze koel-vriescontainer van 10 voet is hier perfect voor. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de 10ft koelvriescontainer worden gebruikt voor het koelen van goederen maar ook ingevroren op te slaan of te transporteren. Een koelcontainer, in onze branche ook wel "reefer" genoemd, is bijvoorbeeld handig om dranken en etenswaren koel te houden tijdens een evenement. Maar ook in de horeca en retail is een koel-vriescontainer onmisbaar, zeker als je als ondernemer tijdelijk extra koeling nodig hebt door drukte. Alle SEDNA containers worden vooraf onderworpen aan een grondige PTI (Pre Trip Inspection) inspectie, waarbij de container wordt gecontroleerd op foutmeldingen en de temperatuur wordt ingesteld. Je kan er dus altijd vanuit gaan dat je de voorraad betrouwbaar, gekoeld of diepgevroren, kunt verzenden of opslaan. De 10ft koel-vries container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe nodig, dan is het ook mogelijk deze te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je snel een prijsvoorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. De container krijgt voor levering of vrijstellen een PTI (pre trip inspection). Hierbij stellen we de container in op de door jou gewenste temperatuur.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.