Opbergsysteem – Chemicalieën

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Opbergsysteem voor chemicalieën
  • Opbergsysteem voor chemicalieën

Omschrijving

Werken met gevaarlijke stoffen en chemicaliën komt door geldende wet- en regelgeving steeds minder vaak voor. Toch ontkom je er als bedrijf soms niet aan chemicaliën op te moeten slaan. SEDNA levert speciale opbergsystemen voor chemicaliën, waarmee je deze gevaarlijke stoffen zo veilig mogelijk in een container kan bewaren en vervoeren. Het opbergsysteem is zodanig ontworpen dat brandgevaar en verspreiding van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt. Het opbergsysteem is voorzien van stellingen met voldoende ruimte, die verplicht zijn wanneer je chemicaliën opslaat. Door chemicaliën op deze manier in containers op te slaan voorkom je het risico op grondvervuiling, mocht er toch een schadelijke stof in de container vrijkomen.

Wat voor opbergsysteem voor gevaarlijke stoffen je nodig hebt is afhankelijk van het soort container waarvoor je het wilt gebruiken. Doe nu een prijsaanvraag via onze website en je krijgt zo snel mogelijk een offerte op maat.

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.