Pijp opbergsysteem

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Pijp opbergsysteem
  • Pijp opbergsysteem

Omschrijving

Een opslagcontainer wil je zo in kunnen richten dat je er verschillende soorten goederen in kwijt kunt. Een handige tool die veel gebruikt wordt is het pijp opbergsysteem, ideaal wanneer je wat grotere, zwaardere items eenvoudig wilt opbergen. De steunen van het rek zijn speciaal voorzien van een hellingshoek voor extra draagkracht en elke afzonderlijke steun heeft een stop aan het einde bevestigd voor extra veiligheid. Door het pijp opbergsysteem wat hoger aan de containerwand te bevestigen, houd je voldoende ruimte over om op de containervloer nog andere goederen op te slaan. Je bevestigt deze rekken zonder te hoeven boren, waardoor de container ook geen schade oploopt wanneer je ze er weer afhaalt.

Bij SEDNA hebben we verschillende pijp opbergsystemen beschikbaar, afhankelijk van de hoogte van jouw container. Doe nu direct een prijsaanvraag via de website!

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.