40ft High Cube Pallet Wide – Nieuw

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 4.630 KG
  • Max. laadvermogen 29.370 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 34.000 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 79 m³

Omschrijving

De 40ft high cube pallet wide zeecontainer. De 40ft high cube pallet wide zeecontainer is ±12 meter lang en gemaakt van corten staal. Deze sterke verbinding, gemaakt van ijzer zijn verstevigd met chroom, fosfor, koper, nikkel en sillicium, heeft een vergelijkbare sterkte als roestvrijstaal.is gemaakt van corten staal en is standaard voorzien van een houten vloer, een stalen afneembaar dak, gegalvaniseerde deurstangen en een lockbox (tegen inbraakbeveiliging). (Lockbox alleen standaard bij nieuw). Toepassing door speciale constructie heeft deze container een extra brede binnenmaat en daardoor geschikt voor het plaatsen van twee europallets naast elkaar. De high cube variant zorgt voor extra hoogte.

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.