20ft Opslag met extra toegangsdeuren

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Opslag met extra toegangsdeuren

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.155 KG
  • Max. laadvermogen 28.325 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 33 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Sommige containers worden slechts voor één doel gebruikt, opslag van goederen. In dat geval is het handig wanneer de container zo ontworpen is dat je de ruimte in deze opslagcontainer maximaliseert. De 20ft opslagcontainer met extra toegangsdeuren is ideaal wanneer je elke vierkante meter opslagruimte optimaal wilt benutten. Door de extra toegangsdeuren in de zijwanden van de container kan je de container eenvoudig in verschillende ruimtes indelen, praktisch wanneer je verschillende soorten spullen afzonderlijk van elkaar wilt bewaren.

  De 20ft opslagcontainer is niet te gebruiken voor vervoer, maar puur en alleen voor opslag. Heb je bijvoorbeeld een self storage bedrijf dat opslagruimte aanbiedt dan is deze container een onmisbare oplossing voor jouw klanten.

  Deze 20ft opslagcontainer is bij ons te koop tegen een scherp tarief. Wanneer je via de website een aanvraag doet ontvang je zo snel mogelijk een prijsvoorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.