10ft standaard – DNV 2.7-1 offshore

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft standaard - DNV 2.7-1 offshore

 • Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 2.365 KG
  • Max. laadvermogen 7.750 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 10.115 KG
  • Vloer Stalen vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 14 m³

  Omschrijving

  Offshore containers zijn speciaal ontworpen om materialen en goederen te verplaatsen in de offshore industrie. De 10ft standaard offshore container is compact en stevig, vooral toegepast voor het transport van veelgebruikte zware offshore benodigdheden als (delen van) pijplijnen, buizen, kettingen en haken. De containers zijn water- en winddicht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het transport op en over zee. Door het kleine formaat zijn deze containers snel en efficiënt te laden en te lossen, handig wanneer je op open zee containers van dek op een werklocatie moet takelen.

  De 10ft standaard offshore container van SEDNA wordt ISO gecertificeerd afgeleverd en is tegen een scherp tarief te koop. Vraag direct een offerte aan via de website en je ontvangt snel een prijsopgave.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.