10ft Half Height basket – DNV 2.7-1 offshore

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Half Height basket - DNV 2.7-1 offshore

 • Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 1.700 KG
  • Max. laadvermogen 10.000 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 11.700 KG
  • Vloer Stalen vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 5,9 m³

  Omschrijving

  De 10ft half height basket containers van SEDNA zijn ideaal om snel en eenvoudig materialen te laden en te lossen. Ze worden met name toegepast in de offshore industrie voor het vervoeren en opslaan van pijpen, kettingen en haken. Met de stalen vloer en de water- en winddichte eigenschappen is deze container ideaal voor het transport over zee. Een ander belangrijk voordeel is dat deze containers makkelijk te stapelen zijn, waardoor je twee aan elkaar gekoppelde 10ft half height offshore baskets als één container kan vervoeren. Met deze containers moet je er wel rekening mee houden dat ze geen zijdeur hebben en je daardoor alleen van boven toegang hebt tot de lading.

  De 10ft half height basket container is bij SEDNA tegen een scherpe prijs te koop. De container wordt volgens de huidige ISO standaarden geleverd. Vraag nu direct een offerte aan!

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.