10ft High Cube Koel-Vries – Nieuw

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft High Cube Koel-Vries - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.000 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 16 m³

  Omschrijving

  Een koelcontainer is essentieel voor het vervoeren en bewaren van voedingsmiddelen met een houdbaarheidsdatum of speciale producten die altijd gekoeld moeten worden bewaard. Onze 10ft high cube koel-vriescontainer is hier perfect voor. Deze high cube variant zorgt er ook voor dat de container net wat hoger is dan de standaard koel-vriescontainers. Zoals de naam al doet vermoeden, kan de 10ft high cube koel-vriescontainer gebruikt worden voor het koelen van goederen maar ook ingevroren op te slaan of te vervoeren. Een koelcontainer, ook wel "reefer" genoemd in onze branche, is handig om bijvoorbeeld dranken en etenswaren koel te houden tijdens een evenement. Ook voor de horeca en retail is een koel-vriescontainer onmisbaar, zeker als je als ondernemer tijdelijk meer koeling ruimte nodig hebt door drukte. Alle SEDNA containers worden vooraf onderworpen aan een grondige PTI (Pre Trip Inspection) inspectie, waarbij de container wordt gecontroleerd op foutmeldingen en de temperatuur wordt ingesteld. Je kan er dus altijd vanuit gaan dat je de voorraad betrouwbaar, gekoeld of diepgevroren, kunt verzenden of opslaan. De 10ft high cube koel-vries container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de container slechts af en toe nodig, dan is het ook mogelijk deze te huren. Vraag direct een offerte aan en we sturen je snel een prijsvoorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. De container krijgt voor levering of vrijstellen een PTI (pre trip inspection). Hierbij stellen we de container in op de door jou gewenste temperatuur.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.