Bureau

€ 165,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Bureau

  • Bureau
  • Bureau

  Omschrijving

  Ben je van plan een container in te richten als tijdelijke werkplek? Bij SEDNA kan je terecht voor een aantal handige accessoires, waarmee je de container voorziet van een praktische inrichting. Gebruik je de container regelmatig om erin te werken dan is een bureau onmisbaar. Het bureau is een ideale plek om aan te zitten, maar het biedt ook volop ruimte om spullen in op te bergen. Bijvoorbeeld wanneer je aan het werk bent op een bouwplaats en je de bouwtekeningen van de locatie overzichtelijk wilt bekijken. Het bureau is daarnaast ook een geschikt meubel om je administratie in kwijt te kunnen, zodat je het niet elke dag mee naar huis hoeft te nemen.

  Bij SEDNA kan je een bureau voor in de container kopen of huren. Een bureau huren is aan te raden wanneer je de container slechts voor een korte periode als werkplek gebruikt en flexibel om wilt kunnen gaan met de inrichting.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.