Verlengkabel 230 Volt

€ 95,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Verlengkabel 230 Volt

  • Verlengkabel
  • Verlengkabel

  Omschrijving

  Wanneer je een container koopt of huurt dan is deze niet voorzien van stroom. Wil je de container bijvoorbeeld gaan gebruiken als werkplaats dan is een verlengkabel noodzakelijk om jouw gereedschap en bewerkingsmachines te kunnen voorzien van elektriciteit. De verlengkabels van SEDNA zijn geschikt voor aansluiting op het stroomnetwerk voor het leveren van 230 volt stroom. Daarmee kan je probleemloos de apparatuur laten draaien waarmee je opgeslagen goederen bewerkt. De verlengkabel heeft een aanzienlijke lengte, waarmee je alle containers die in opslag staan kunt bereiken vanaf het centrale elektriciteitspunt.

  Koop nu jouw aantal gewenste verlengkabels bij SEDNA tegen een scherpe prijs en we zorgen dat deze zo snel mogelijk bij je worden afgeleverd.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.