Puck Lock – Lockbox

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Puck lock lockbox
  • Puck lock lockbox

Omschrijving

Bij SEDNA begrijpen we als geen ander dat de veiligheid van jouw container voorop staat wanneer je deze intensief gebruikt voor goederentransport- en opslag. Om de beveiliging van jouw container en daarmee de veiligheid van de lading te vergroten is de puck lockbox letterlijk dat extra slot op de deur. De puck lockbox is eenvoudig te bevestigen aan de vergrendelingsstang, geschikt voor zowel gebruikte als nieuwe containers. Het grote voordeel van de puck lockbox is dat het slot volledig ingebouwd is, zodat het onmogelijk is om het slot door te knippen. Het zorgt daarmee voor een hoger beveiligingsniveau dan de meeste andere sloten die je voor je container kunt gebruiken.

Ben je op zoek naar een kwalitatief slot om jouw containers optimaal mee af te sluiten, bestel dan de puck lockbox via onze website. We zorgen dat je deze zo snel mogelijk krijgt geleverd.

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.