Plankensteun – 2 planken

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Shelf support
  • Shelf support

Omschrijving

Gebruik je jouw container voornamelijk voor opslag dan wil je de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten. Zeker wanneer je wat langere voorwerpen wilt opslaan, zoals buizen of planken hout, dan is het inbouwen van een aantal plankensteunen in je container dé oplossing. Daarmee kan je de spullen gestructureerd verzamelen en opbergen aan de zijkant van de container, terwijl je in het midden nog voldoende ruimte over houdt om overige goederen op te slaan. De plankensteun van SEDNA heeft twee planken en is eenvoudig aan de containerwand te bevestigen en ook weer te demonteren wanneer je de container voor andere materialen of doeleinden wilt gebruiken.

De plankensteunen zijn voor een scherp tarief te verkrijgen via onze website. Doe nu direct een prijsopgave en we sturen je zo snel mogelijk een offerte terug!

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.