Lockbox standaard

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Lockbox standaard
  • Lockbox standaard

Omschrijving

Tijdens het transport en de opslag van goederen wil je jouw container zo goed mogelijk kunnen beveiligen. Om de kans op het openbreken te minimaliseren is het gebruik van een lockbox aan te raden. Deze lockbox kan eenvoudig aan de vergrendelingsstang bevestigd worden, waarna je de container met een kwalitatief hangslot verder kan afsluiten. Het grote voordeel van onze lockbox is dat je deze niet hoeft vast te lassen, wat je veel tijd bespaart bij het aanbrengen van het slot. De lockbox wordt compleet met bouten en moeren geleverd, dus je hebt alleen een boor nodig om het slot snel en eenvoudig te bevestigen.

Bij SEDNA hebben we professionele standaard lockboxen tegen scherpe tarieven te koop, geschikt om elk type container extra goed te beveiligen. Vraag direct een offerte op via de website!

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.