figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

Vacature: Medewerker Operations Senior

Sedna wil op topniveau spelen en zoekt nieuw talent

Als snelgroeiend containerbedrijf zijn we op zoek naar jong talent! We willen ons team uitbreiden met een junior operationeel medewerkerWie zoeken we precies?

Jouw positie op het veld

Als ervaren operationeel medewerker ben jij de controlerende middenvelder die verantwoordelijk is voor alles wat er met onze containers gebeurt. Van de inkoop tot aan levering bij de klant. Dit doe je niet alleen natuurlijk. Je bent onderdeel van een hecht elftal; een team van winnaars!

Jouw taak  

Zodra de orderbevestiging binnenkomt, ligt de bal bij jou. Jij zorgt dat de gevraagde container van A naar B komt. Op tijd, veilig en in goede staat. Hierbij werk je zelfstandig en begeleid je jeteamgenoten, in en buiten het veld. Je hebt intensief contact met de accountmanagers, leveranciers, transporteurs en depots. Je speelt het spel vanuit commercie, met inzicht en passie. Je houdt je bezig met de orderverwerking, regelt de opslag en transport. Je bent nauw betrokken bij de inkoop en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de containers. Je zorgt voor de controles en coördineert eventuele reparaties. Je bent de spil in het after sales traject met onze klanten. Als controleur op het middenveld bevind je je in het hart van ons werkveld. Geen dag en geen opdracht zijn hetzelfde. Dat betekent dat je soms snel moet schakelen en een sprint moet kunnen trekken als dat nodig is. Hierbij is het belangrijk dat je overzicht houdt, nauwkeurig en secuur blijft werken en je ogen altijd op de bal houdt.

Wij zijn Sedna

Sedna Containers is een ambitieus bedrijf in Landsmeer, onder de rook van Amsterdam. Wij verhuren, verkopen en modificeren containers naar wens van de klant. ‘Containerbedrijf’ doet ons eigenlijk tekort: we zijn een creatieve partij die specifieke oplossingen voor en mét klanten bedenkt en realiseert. Dit doen we voor nationale en internationale opdrachtgevers. Naast de bekende ‘standaard’ containers kunnen klanten bij ons terecht voor maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan op maat gemaakte woon- en kantoorprojecten. Of aan hoogwaardige containers voor offshore en voor nieuwe industrieën zoals de renewable energy. Daarnaast bieden wij oplossingen voor evenementen en festivals. We bestaan sinds 2014 en groeien snel; we hebben grote plannen en flinke ambities! Ben je eenmaal binnen, dan hoef je niet meer weg: bij ons kun je jong beginnen en heel gelukkig oud(er) worden. Of oud beginnen en je direct weer jong voelen!

Work hard, play hard, have fun

We vormen een hecht en gemotiveerd team dat vol voor de winst gaat. Op een gelijkspelletje zitten we niet te wachten: we willen bovenaan het linker rijtje staan. Negentig minuten lang alles geven en aansluitend ook nog eens fris de derde helft in. Want bij ons is er altijd ruimte voor ontspanning en plezier. We kunnen scherp tegen elkaar zijn als dat nodig is en daarna net zo hard proosten op vrijdagmiddag als we samen de klus weer geklaard hebben.

Wat mag jij van je nieuwe club verwachten?

Werken bij Sedna is dynamisch. Een container is een container! –  behalve bij Sedna. Bij ons is elke oplossing anders, net als iedere werkdag. Dan is het wel zo fijn als je een aantal basiszekerheden in je spelerscontract hebt staan. Als club bieden wij jou:

 • Een fulltime dienstverband;
 •  een salarisindicatie tussen de € 3.200,- en € 3.800,- (o.b.v. fulltime), afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • een mooie en uitdagende bonusregeling die kan oplopen tot diverse maandsalarissen;
 • een telefoon en laptop in bruikleen;
 • de mogelijkheid om (in overleg) thuis te werken;
 • reiskostenvergoeding;
 • 30 vakantiedagen per jaar;
 • diverse studiemogelijkheden in relatie tot je functie.

Hoe krijg jij een basisplaats bij Sedna?

Je past goed in het team, bent communicatief vaardig en wilt meebouwen aan een snelgroeiende organisatie die de ambitie heeft om in de absolute top van de containerbranche te spelen. Je bent zorgvuldig, analytisch en werkt gestructureerd. Je wacht niet tot de bal naar jou toe komt, maar gaat ‘m zelf halen. Je bent zelfstandig en coacht je teamspelers. Wij vragen van jou:

 • MBO 4, HBO denk- en werkniveau
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • adequate kennis en beheersing van Microsoft Office.

Het bezit van rijbewijs B is een pré.

Tijd voor een nieuwe club en uitdaging? Kom bij ons spelen!

Stuur ons je CV en een korte motivatie, dan nemen wij contact met je op. Of ken je iemand die perfect in dit spelersprofiel past? Breng ons bij elkaar en zie als zaakwaarnemer een toepasselijke transfervergoeding tegemoet. Heb je nog vragen? Stel ze aan Lucien Dobber:

lucien@sednacontainers.com
+31 85 201 73 17

Sollicitatie

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Kom je er niet uit? Wij helpen je graag.

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons