10ft Accommodatie – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 5.400,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Accommodatie - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL7035, RAL9010, RAL7032
  • Afmetingen extern L2.989 x B2.435 x H2.591
  • Afmetingen intern L2.795 x B2.240 x H2.340
  • Gewicht 1.290 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Conditie Nieuw
  • Vloer Houten vloer met PVC vloerbedekking.

  Omschrijving

  Accommodatie containers worden vaak gebruikt als tijdelijke eet- of kantoorruimtes. Denk bijvoorbeeld aan bouwterreinen of kantoorlocaties waar verbouwd wordt en er toch een plek nodig is om te lunchen of te werken. Wanneer je niet veel ruimte hebt en deze zo effectief mogelijk wilt benutten dan is de 10ft accommodatie container ideaal. Deze container is compact en in te richten met onder meer een bureau, tafel en stoelen voor voldoende zitruimte. Zo biedt de 10ft accommodatie container een comfortabele, gemeenschappelijke ruimte voor jouw werknemers. Deze container is goed geïsoleerd en verder voorzien van een kiepraam met rolluik, zodat je vanuit de container ook zicht naar buiten hebt. Met de ingebouwde verlichting en verwarming is het ook een plek waar je prima kunt werken en lunchen wanneer de dagen wat korter en kouder worden. De 10ft accommodatie container van SEDNA is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Wil je deze container tijdelijk gebruiken dan is huur ook een optie. Doe direct een prijsopgave en we sturen je snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Wij hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.