Windenergie

Windenergie

Windenergie is in Nederland een belangrijke vorm van duurzame energie, 40% van de groene stroom wordt opgewekt met wind. Door de lage kostprijs op windrijke locaties is er nog veel potentieel.

Windparken

In Nederland staan ruim 2.000 windmolens met een opgesteld vermogen van ca. 2.500 megawatt. De Nederlandse overheid heeft de ambitie om het opgesteld vermogen te laten groeien naar 6.000 megawatt in 2020. Door plaatsing van de windparken offshore moet ook hier gebruik worden gemaakt van containers die onder de zwaarste omstandigheden ingezet kunnen worden.

Ruim assortiment containers

SEDNA Containers heeft een ruim assortiment DNV 2.7-1 offshore containers die u probleemloos voor elk project kunt inzetten.
Heeft u standaard offshore containers nodig, open top offshore containers, accommodaties of een speciaal verbouwde offshore container stelling, met een werkbank, een explosieveilige elektrische installatie, geïsoleerd en speciale conservering NORSOK of categorie 5, alles is mogelijk.

SEDNA Containers kan vrijwel elk type uit voorraad leveren zowel voor de koop als huur, voor lange en korte periode. Uiteraard volgens de laatste normering en volledig gecertificeerd. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

4ft opslag container

10ft dv Standaard container

20ft dv nieuw Standaard container

20ft dv gebruikt Standaard container

40ft dv nieuw Standaard container
40ft dv gebruikt Standaard containerr

40ft nieuw High Cube container

40ft gebruikt High Cube container

20ft collabsible flat container

40ft collabsible flat container

10ft Double Door container

20ft Double Door container

20ft Hard Top
container

20ft High Cube hard top container

40ft Hard Top
container

40ft High Cube hard top container

40ft Open Top
container

40ft pallet wide
container

45ft High Cube pallet wide container

40ft platform