Container op maat nodig? SEDNA Containers past de container aan naar uw wensen

Naast verschillende opslagcontainers is het ook mogelijk een container geheel naar uw wensen in te richten. SEDNA Containers past uw container aan naar uw specifieke wensen.   Containers worden vaak gebruikt voor tijdelijke of permanente opslag. Maar door enkele aanpassingen maken wij de container geschikt voor bijvoorbeeld een kantoor, (mobiele) werkplaats, mileu-container of woning. Kortom, er is heel veel mogelijk en wij vertellen u daar graag over. Containers aanpassen In onze moderne werkplaats kunnen wij uw opslag- en zeecontainer, offshore container en accommodatiecontainer voorzien van diverse modificaties. Veel voorkomende aanpassingen zijn:

  • het aanbrengen van inbraakbeveiliging;
  • het isoleren van uw container;
  • het installeren elektrische installatie;
  • het installeren airconditioning;
  • het plaatsen stalen toegangsdeuren;
  • het plaatsen ramen;
  • het aanbrengen computervloeren;
  • het spuiten van de containers in huisstijl met logo;
  • en het plaatsen van (vaste) stellingen.

Interesse? Heeft u specifieke wensen voor uw container? Wij helpen graag om uw container op ‘maat’ te maken. Neem contact met ons op via de e-mail of bel 085 201 7317.