Nieuwe en gebruikte containers te koop en te huur

Nieuwe en gebruikte containers te koop en te huur. In diverse maten en zeer snel geleverd! Bent u op zoek naar gebruikte of nieuwe containers die snel geleverd kunnen worden? Neem dan nu contact met ons op. Wanneer u tijdelijk extra ruimte nodig heeft, vindt u bij SEDNA Containers een grote voorraad gebruikte en nieuwe containers. De containers bieden ruimte voor bijvoorbeeld tijdelijke opslag, als uitbreiding van uw opslag of als extra koeling. Met een groot aantal koop- en huurcontainers die beschikbaar zijn hebben wij altijd een passende oplossing. En u huurt bij ons al een container vanaf € 1,- per dag. SEDNA Containers verhuurt en verkoopt alle typen nieuwe, gebruikte (zee)containers en speciale containers en kan wereldwijd uit voorraad leveren. Voor een korte of lange huurperiode, wij hebben altijd een passende oplossing. En de containers kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast. In onze moderne werkplaats kunnen wij uw opslag en zeecontainer, offshorecontainer en accommodatiecontainer voorzien van diverse modificaties. Tevens verzorgen wij probleemloos het transport van en naar uw locatie. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.