SEDNA Containers: ook voor veiligheid in offshore

Voor een klant die zich bezighoudt met het verzorgen van praktijkgerichte veiligheidstrainingen op het gebied van offshore, offshore wind, maritiem en industrie hebben wij samen een trainingscentrum ontwikkeld. De containers worden geplaatst in Mozambique om locale medewerkers te trainen en hiermee de veiligheid te waarborgen. De opstelling bestaat uit 2 nieuwe 40’dv containers die zijn voorzien van diverse compartimenten, gegalvaniseerde trappen aan de binnen en buitenzijde, en in de kamers waar met vuur gestookt gaat worden is de binnenzijde afgewerkt met corten staal. Op de 2e container is een bordes bevestigd dat van binnenuit bereikbaar is en aan de buitenzijde een kooiladder. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Kijk ook eens hoe zo’n veiligheidstraining verloopt.