Gezocht: Commerciële medewerker M/V (fulltime)

Bij SEDNA Containers zijn we op zoek naar een doortastende en hands-on commerciële medewerker M/V (fulltime). In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van bestaande relaties. Je ziet mogelijkheden om de verhuurvloot uit te breiden en weet deze mogelijkheden om te zetten naar opdrachten. Je bent een actieve, nuchtere netwerker en denkt mee over het commerciële beleid. Voor creatieve ideeën krijg je alle ruimte en support. JOUW PROFIEL Je richt je op de lange termijn relatie met jouw klanten, waarbij service (after sales) en het nakomen van afspraken vanzelfsprekend zijn. Je hebt gevoel voor sales en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Word, Excel en Outlook (Microsoft Office) zijn je bekend. WIJ BIEDEN Een brede en zelfstandige functie bij een jong en snelgroeiend bedrijf. Je werkt met gedreven collega’s in een uitdagende omgeving met een ondernemerscultuur. Er is een open en resultaatgerichte bedrijfscultuur en er is voldoende ruimte voor ontplooiing. Wij bieden een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Resultaat wordt beloond! INTERESSE? Mail je C.V. voorzien van een korte motivatie naar finance@sednacontainers.com De sollicitatiegesprekken vinden plaats op de vestiging van SEDNA Containers B.V. in Amsterdam. Heb je nog vragen naar aanleiding van dit profiel, dan kun je contact opnemen met Anique Renzen via telefoonnummer 06-21877962. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.