Containers huren, kopen of leasen

Heeft u tijdelijk en snel extra ruimte nodig? Een opslagcontainer huren of kopen is dan een logische keuze. In de containers van SEDNA Containers worden uw spullen, tijdelijk of voor een langere tijd, veilig opgeslagen. Van het plaatsen tot het ophalen van de koelcontainer na afloop van de huurperiode.

Zeecontainer kopen of huren?

Nieuwe en gebruikte zeecontainers worden door SEDNA Containers in diverse maten en snel bij u geleverd. Scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Wij verhuren en verkopen alle typen nieuwe en gebruikte zeecontainers en speciale containers en kan wereldwijd uit voorraad leveren. Voor een korte of lange huurperiode, SEDNA Containers heeft altijd een passende oplossing. Heeft u vragen of wilt u eens scherpe prijs voor een opslagcontainer? Bel dan met SEDNA Containers voor een passende oplossing, telefoon 085 2017317.