Het festivalseizoen is gestart

SEDNA Containers voor verhuur en verkoop van zeecontainers, opslagcontainers, kantoorunits en speciale containers Ook dit jaar vind je de SEDNA Containers door het hele land bij verschillende festivals. Deze containers worden ingezet als kleedruimte voor artiesten, opbouw voor podia, scheidingswanden, opslag en koeling van etenswaren en drank en als tijdelijk kantoor.

Tijdens het festivalseizoen wordt er weer volop gebruikt gemaakt van onze SEDNA Containers

Tijdelijk huren van een koelcontainer is de ideale oplossing bij een evenement, bij uitval, verbouwing of revisie van uw vaste installatie. SEDNA Containers heeft een ruim assortiment aan HACCP-conforme mobiele koelcontainers. Wij denken graag met u mee en helpen u snel om de juiste container te kiezen. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle containers. SEDNA Containers voor verhuur en verkoop van zeecontainers, opslagcontainers, kantoorunits en speciale containers