Elk type opslagcontainer kopen of huren

SEDNA Containers levert uit voorraad elk gewenst type opslagcontainer tegen een scherpe prijs. En…u hoeft (bijna) niets te regelen. SEDNA zorgt ervoor dat uw container snel bij u afgeleverd wordt.

 

Opslagcontainer huren of kopen

Een opslagcontainer huren of kopen is een logische keuze als u snel extra ruimte nodig heeft. Een opslagcontainer of zeecontainer biedt dan uitkomst. SEDNA containers verhuurt en verkoopt alle typen opslagcontainers uit voorraad. Van 5ft, als u weinig ruimte heeft voor het plaatsen van een container, tot 45ft high cube pallet wide (maximale extra opslagruimte). Al uw goederen kunnen probleemloos en veilig worden opgeslagen.

 

Speciale container

Daarnaast kan ons team van SEDNA Special Projects uw container geheel naar uw wens aanpassen. Heeft u zelf geen ruimte om de container op te slaan, dan kan dat op het beveiligde depot van SEDNA Containers. Ook verzorgen wij het transport en de opslag hiervoor. Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met een passende oplossing, telefoon 085 2017317.